Toyota Auris

Γκρουπ E1 / Οικογενειακό
από 46,00 € / ημέρα
Toyota Auris
Επιβάτες: 5
5
Πόρτες: 5
5
Αποσκευές: 5
5
Μικρές αποσκευές: 3
3
Μεγάλες αποσκευές: 2
2
Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο
M
Κλιματισμός
AC
ABS
ABS

Χαρακτηριστικά μοντέλου

 • Επιβάτες: 5
 • Πόρτες: 5
 • Αποσκευές: 5
 • Μικρές αποσκευές: 3
 • Μεγάλες αποσκευές: 2
 • Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο
 • Κλιματισμός
 • ABS
 • Αριθμός αερόσακων: 5
 • Καύσιμο: Πετρέλαιο
 • Ραδιόφωνο/CD
 • USB
 • USB/Bluetooth

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν

 • Προσωπική ασφάλεια
  Προσωπική ασφάλεια
 • Απεριόριστα Χιλιόμετρα
  Απεριόριστα Χιλιόμετρα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
 • Οδική βοήθεια
  Δωρεάν οδική βοήθεια
 • Παιδικό κάθισμα.
  Δωρεάν το πρώτο παιδικό κάθισμα (0-7 ετών).
 • Όλοι οι φόροι (24%ΦΠΑ & τοπικοί φόροι).
  Οι τιμές μας περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και το ΦΠΑ. Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Όροι και προϋποθέσεις

1.ΗΛΙΚΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ: Το ελάχιστο 23 ετών.
  2.ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Ο οδηγός πρέπει να διαθέτει άδεια οδήγησης και να έχει εκδοθεί πριν από δύο χρόνια τουλάχιστον.
  3.ΠΑΡΑΛΑΒΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Προσφέρεται δωρεάν σε αεροδρόμιο, λιμάνι, στο γραφείο μας καθώς και σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές: Ρόδο, Κρητικά, Ιξιά, Ιαλυσό/Τριάντα, Κρεμαστή, Παραδείσι, Παστίδα, Θολός/Θεολόγος, Μαριτσά, Καλλιθέα, Κοσκινού, Φαληράκι, Φάνες. Η παραλαβή/ επιστροφή σε αεροδρόμιο γίνεται τις ώρες 07:00-00:00. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις πτήσεων.Η παραλαβή/ επιστροφή σε ξενοδοχείο γίνεται τις ώρες 08:00-22:30.
  4. ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ: Δύο ημέρες.
  5. ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΟΠΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (TPC): Παρέχεται δωρεάν.
  6. Ρ.Α.Ι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παρέχεται δωρεάν.
  7. ΚΑΥΣΙΜΑ: Πληρώνονται από τον ενοικιαστή.
  8. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΟΣ (P.A.I): Παρέχεται δωρεάν.
  9.ΤΡΟΠΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Η κράτηση μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή PayPal. Κράτηση μπορεί να γίνει επίσης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία μας ή μέσω e-mail. Προκαταβολή μπορεί να δωθεί και μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
  10.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Όταν κάνετε την κράτηση μέσω του online συστήματος θα σας ζητηθεί να πληρώσετε το 20% του συνολικού ποσού με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα ή μέσω PayPal. Το υπόλοιπο ποσό θα πληρωθεί την ώρα που θα παραλαμβάνετε το αμάξι σας. Το να δώσετε μια προκαταβολή είναι καλύτερο για εσάς, αφού εκτός απροόπτου, είναι μια μορφή εγγύησης ότι το αυτοκίνητο θα παραδοθεί. Σε περίπτωση που γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας η Access International δέχεται τις παρακάτω πιστωτικές κάρτες: Visa, MasterCard. Η χρήση χρεωστικής είναι δεκτή στις περισσότερες περιπτώσεις.Σε περίπτωση πληρωμής με μετρητά, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει απ’τον οδηγό την καταβολή εγγύησης, η οποία θα επιστρέφεται κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου εφόσον τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες. Η εταιρεία Access International δεν δεσμεύει κάποιο ποσό στην πιστωτική σας κάρτα.
  11.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: (Η επιλογή ασφάλειας είναι υποχρεωτική διαφορετικά η κράτηση δεν θα γίνεται δεκτή.) Οι ενοικιαστές των αυτοκινήτων της Access International είναι ασφαλισμένοι έναντι τρίτων για θάνατο και σωματικές βλάβες καθώς και υλικές ζημιές του μισθωμένου αυτοκινήτου από την Access International. Η ευθύνη του ενοικιαστή μπορεί να περιοριστεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ.
  Πλήρη Ασφαλιστική Κάλυψη με απαλλαγή Σε περίπτωση που συμβεί ζημιά στο όχημα της εταιρείας ο ενοικιαστής είναι καλυμμένος για το κόστος επισκευής. Παρόλα αυτά θα πρέπει να πληρώσει το ποσό ευθύνης για ζημιά, που είναι έως 290 €. Όταν η ζημιά δεν προκλήθηκε με υπαιτιότητά του ενοικιαστή, τότε ο ενοικιαστής δεν θα πληρώσει κάποιο ποσό. Ωστόσο είναι απαραίτητο ο ενοικιαστής να καλέσει την αστυνομία και την φροντίδα ατυχήματος που υποδεικνύει η εταιρεία για την καταγραφή του συμβάντος και την φωτογράφιση του οχήματος.
  Ασφαλιστική Κάλυψη με μειωμένη απαλλαγή Μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο πλαίσιο και να μειώσετε το ποσό ευθύνης σας 150 €. Όταν η ζημιά δεν προκλήθηκε με υπαιτιότητά του ενοικιαστή, τότε ο ενοικιαστής δεν θα πληρώσει κάποιο ποσό. Ωστόσο είναι απαραίτητο ο ενοικιαστής να καλέσει την τροχαία και την οδική βοήθεια που υποδεικνύει η εταιρεία για την καταγραφή του συμβάντος και την φωτογράφιση του οχήματος.
  Aσφάλεια ελαστικών, καθρέπτες και θραύση κρυστάλλων. Παρέχεται με έξτρα χρέωση 3 € ανά ημέρα.
  Σε καμία απο τις ασφάλειες δεν καλύπτονται: Ζημιές που προκλήθηκαν από πρόθεση η αμέλεια, ζημιές που προέκυψαν από αθέτηση των όρων σύμβασης, ζημιές που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές οι τρομοκρατικές ενέργειες. Ζημιές στο εσωτερικό της καμπίνας στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στην κεραία, η οροφή του αυτοκινήτου, προσωπικά αντικείμενα, ζημιές που προκλήθηκαν από λάθος καύσιμο, χαμένα κλειδιά, κάπνισμα ή πίσσα. Απαγορεύεται η μεταφορά του αυτοκινήτου εκτός της Ρόδου.
  12. ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Το πρώτο κάθισμα σας το παρέχουμε δωρεάν το δεύτερο έχει μία έξτρα χρέωση 3 € ανά ημέρα.
  13. ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Ολα τα πρόστιμα και συνέπειες από τροχαίες παραβάσεις βαρύνουν τον ενοικιαστή
  14. ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ: Επιτρέπεται μόνο στις ζώνες στάθμευσης.
  15. ΦΟΡΟΙ: Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
  16. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ: Ελάχιστος χρόνος ενοικίασης 1 ημέρα. Μετά τη λήξη ο οδηγός επιβαρύνεται με το κόστος μία ακόμη ημέρας.
  17. ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Γίνεται δεκτή μέχρι και δύο ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης. Σε περίπτωση που δεν έρθετε να παραλάβετε το αυτοκίνητο η χρέωση θα γίνεται κανονικά.
Σημείωση: δωρεάν ακύρωση σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να ταξιδέψετε λόγω κορωναϊού.
  18. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ GPS 4 € ημερησίως
Έξοδα φακέλου ατυχήματος: εκατόν ευρώ συν φόρος.
Για την ώρα παράδοσης σε ξενοδοχείο η εταιρεία μας μπορεί να προβεί σε αλλαγή ώρας, πάντα σε συνεννόηση μαζί σας, σε περίπτωση κωλύματος. Η εταιρεία μπορεί να επιστρέψει την προκαταβολή σε περίπτωση κωλύματος.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 3 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...