ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:

Τι ασφάλεια Αυτοκινήτου μπορεί να μου παρέχει μια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, τί να επιλέξω; Ti πρέπει να προσέχω όταν ενοικιάζω ένα αυτοκίνητο;

Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που έχει κάποιος όταν σκοπεύει να ενοικιάσει ένα αμάξι. Λοιπόν υπάρχει η απλή ασφάλεια που σε περίπτωση που ο οδηγός προκαλέσει κάποιο ατύχημα με δική του υπαιτιότητα πρέπει να πληρώσει την ζημιά που προκάλεσε στο ενοικιαζόμενο όχημα.

Υπάρχει και η μικτή ασφάλεια που σε περίπτωση που ο πελάτης προκαλέσει κάποια ζημιά με δική του υπαιτιότητα θα πληρώσει τη ζημιά η ασφαλιστική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πάντα ένα μικρό ποσό συμμετοχής από τον οδηγό που ονομάζεται απαλλαγή. Ο οδηγός θα πρέπει να επιλέξει μία εταιρεία με χαμηλό ποσό απαλλαγής.

Προσοχή στις εταιρείες που υπόσχονται μηδενικό ποσό απαλλαγής και στο τέλος μπορούν να επικαλεστούν εκατοντάδες λόγους του ΚΟΚ προκειμένου να πληρώσει ο πελάτης. Προτιμότερο είναι να ξέρεις το ποσό που θα πληρώσεις σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Προσοχή λοιπόν και σε εταιρείες που προσφέρουν πολύ φθηνή ενοικίαση ανά ημέρα και η τιμή δεν περιλαμβάνει μικτή ασφάλεια ή έχει πολύ υψηλό ποσό συμμετοχής με αποτέλεσμα ο πελάτης να αναγκάζεται να πληρώνει ανά ημέρα προκειμένου να μειωθεί το ποσό της απαλλαγής.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου- Συμβουλές για ιδιώτες:

Όταν επιλέγεις πια ασφάλεια αυτοκινήτου να αγοράσεις, λάβε υπόψιν σου τις παρακάτω συμβουλές ωστε να εξοικονομήσεις χρήματα από τα ασφάλίστρα του αυτοκινήτου σου.

  • Δες εάν εμπίπτεις σε κάποια κατηγορία επαγγελματικών ή άλλων εκπτώσεων. Πολλές εταιρίες δίνουν σημαντικές εκπτώσεις εώς και 30% για την ασφάλεια αυτοκινήτου σε δημοσίους υπαλλήλους, ένστολους ακόμα και σε παντρεμένα ζευγάρια.
  • Επέλεξε μόνο τις καλύψεις που θεωρείς οτί μπορεί να χρειαστείς. Οι σύμβουλόι μας μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις ποιές καλύψεις είναι σημαντικές για εσένα και ποιές λιγότερο.
  • Σύγκρινε συνέχεια. Μην υποθέσεις οτί η τιμή της ανανέωσης της ασφάλεια σου είναι και η καλύτερη καθώς πολλές εταιρίες αναπροσαρμόζουν συνεχώς τα ασφάλιστρα τους.

Σωστή, ασφαλής επιλογή γραφείου ενοικίασεις αυτοκινήτων στη Ρόδο http://access-international.gr/el/