Αύγουστο στη Ρόδο

Αύγουστο στη Ρόδο : η Ρόδος είναι μαγευτική όλους τους μήνες. Κάποιοι λόγω εργασίας αποφασίζουν να κάνουν τις διακοπές τους τον Αύγουστο. Κρατήστε λοιπόν υπόψη τα παρακάτω:

  • Εδώ και 51 χρόνια διεξάγεται στην Κρεμαστή η έκθεση χειροτεχνίας και αγροτικής οικονομίας με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Στην έκθεση θα βρείτε ελληνικά παραδοσιακά προιόντα όπως λάδι, μέλι, κρασί, ζυμαρικά βότανα αλλά και είδη λαικής τέχνης. Η έκθεση αρχίζει στις 12 Αυγούστου και κλείνει στις 23 Αυγούστου.
  • Γιορτάστε τον 15 Αύγουστο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιαλυσό. Κάθε χρόνο στις 7-16 Αυγούστου διοργανώνονται τα Ιαλύσια. Το 10 ήμερο περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων που αναδεικνύουν την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Στις 13 Αυγούστου πραγματοποιείται η περιφορά του επιταφίου στην πλατεία και στα σοκάκια της Ιαλυσού.
  • Τριήμερη γιορτή κρασιού στην Έμπωνα στο τέλος Αυγούστου. Η γιορτή είναι συνυφασμένη με την τοπική παράδοση της περιοχής. Στην γιορτή προσφέροναι κρασί, σταφύλια και παραδοσιακή μουσταλευριά φτιαγμένη από τις γυναίκες του χωριού.
  • Όλο τον Αύγουστο διοργανώνονται συναυλίες στο παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Μεσαιωνική πόλη και στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου.

Αν κάποιος μπορεί να περιμένει έως τις αρχές Σεπτέμβρη θα εξοικονομήσει αρκετά χρήματα αφού οι τιμές είναι πιο χαμηλές.

Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας διότι όλα τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι κλεισμένα λόγω της αυξημένης ζήτησης. Κρατήστε το αυτοκίνητο ή το βαν σας άμεσα στο www.access-international.gr