Αεροδρόμιο Ρόδος

Car Hire Rhodes, Car Rentals Rhodes

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Ρόδος

Η διαδικασία για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Ρόδος ειναι μία απλή υπόθεση και δεν απαιτεί καθόλου χρόνο. Η εταιρεία Access International Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Ρόδος διαθέτει online σύστημα κρατήσεων www.access-interrnational.gr και σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε την κράτηση σας γρήγορα και οικονομικά. Το σύστημα διαθέτει ασφάλεια μέσω της τράπεζας Eurobank. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα ή μέσω Paypal ή να κάνετε την κράτηση σας τηλεφωνικώς στο +30 22410 90604. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει κατά την άφιξη σας και θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο σας στο Αεροδρόμιο Διαγόρας Ρόδου.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Ρόδος – Πλεονεκτήματα

  • Αποφεύγετε να περιμένετε στην σειρά για να εξυπηρετηθείτε, αφού ο εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα περιμένει αποκλειστικά εσάς.
  • Αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων σε περίπτωση που η εταιρεία δεν έχει διαθεσιμότητα.
  • Ο εκπρόσωπος μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το ξενοδοχείο σας και αν είναι εφικτό να σας οδηγήσει ως εκεί.
  • Η παράδοση και επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο είναι δωρεάν, οπότε κάνετε οικονομία στη χρήση κάποιου άλλου μεταφορικού μέσου.
  • Το ταξίδι με παιδιά είναι σίγουρα πιο κουραστικό. Απαλλάξτε τα παιδιά σας από την επιπλέον κούραση, οργανωθείτε και κρατήστε το αυτοκίνητο σας εκ των προτέρων. Προσέξτε να έχετε ζητήσει παιδικό καρεκλάκι ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας. Η Εταιρεία Ενοικίασης Αυτοκινήτου Access International προσφέρει το παιδικό κάθισμα χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Ρόδος – Τι να προσέχετε

  1. Ελέγχετε το αυτοκίνητο σας για τυχόν ζημιές. Πρέπει να επιστραφεί στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε.
  2. Ελέγξτε το επίπεδο της βενζίνης. Πρέπει να το επιστρέψετε στο ίδιο επίπεδο που το παραλαβατε.
  3. Κρατήστε το μισθωτήριο συμβόλαιο σας μέσα στο αυτοκίνητο σας.

Ενοικιάστε και παραλάβετε το Αυτοκίνητο σας απ’ το Αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου και εξερευνήστε το όμορφο νησί άνετα και οικονομικά .Το προσωπικό της εταιρείας Access International Car Rental Rhodes σας εύχεται καλό ταξίδι και καλές διακοπές!