Ιαλυσός Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ρόδος

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΑΛΥΣΟΣ

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ιαλυσός

Ιαλυσός ή Τριάντα είναι μια από τις τρεις αρχαίες πόλεις. Σήμερα είναι από τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα στην Ελλάδα με πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια, μαγαζιά και μέρη για διασκέδαση. Η Ιαλυσός βρίσκεται σε απόσταση 9 χλμ. από την Ρόδο και 7 χλμ. από το αεροδρόμιο. Η περιοχή έχει πανέμορφη οργανωμένη παραλία με καταγάλανα νερά και δροσερό κλίμα το καλοκαίρι, σε σχέση με την νότια πλευρά και είναι ιδανικό μέρος για σερφινγκ.

Κάθε χρόνο το πολιτιστικό κέντρο διοργανώνει τα “Ιαλύσια”, ένα φεστιβάλ στα μέσα του Αυγούστου , με διάφορες εκδηλώσεις και παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η αρχαία πόλη της Ιαλυσού εκτείνεται γύρω απ’ τον λόφο Φιλέρημο. Η αρχαία πόλη καταστράφηκε απ’ τους Τούρκους. Το μοναστήρι ανακατασκευάστηκε τον 20 αιώνα, όταν το νησί βρισκόταν υπό την κατοχή των Ιταλών. Στην πίσω πλευρά του αρχαιολογικού χώρου βρίσκεται το μονοπάτι του Γολγοθά που οδηγεί στον Σταυρό. Ο Σταυρός έχει ύψος 17 μέτρα και απ’ την κορυφή του μπορείτε να θαυμάσετε την θέα του Αιγαίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενοικιάστε σήμερα ένα αυτοκίνητο!

Η Ιαλυσός αποτελεί σήμερα ένα από τα σημαντικότερα παραθεριστικά νησιωτικά κέντρα της Ελλάδος με μεγάλη τουριστική υποδομή σε όλο το μήκος της παραλίας της, που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Στα αξιοθέατα της πόλης εκτός από τις παρακείμενες αρχαιότητες περιλαμβάνονται:

  1. Η εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κοντά στη πλατεία Αποστολίδη.
  2. Το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου (4ου αιώνα), ιδιαίτερο διατηρητέο μνημείο
  3. Η εκκλησία της Παναγίας της Φιλερήμου (15ου αιώνα)
  4. Η εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής ομοίως του 15ου αιώνα
  5. Η υπόγεια βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Γεωργίου του Χωστού με σπουδαίες τοιχογραφίες του 15ου αιώνα.
  6. Ο κλιμακωτός δρόμος του Γολγοθά με 134 σκαλοπάτια στις πλευρές του οποίου φέρονται αναπαραστάσεις των Παθών του Χριστού.
  7. Και βέβαια οι διάφορες φυσικές γύρω ομορφιές και η τεράστια σε μήκος παραλία του όρμου.

Access International – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Ρόδο, το όνομα που μπορείτε να εμπιστεύεστε!

Ενοικίαση Αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο της Ρόδου, Ενοικίαση Αυτοκινήτων στη Ρόδο, Ενοικίαση Αυτοκινήτων στο Λιμάνι της Ρόδου, Ενοικίαση Αυτοκινήτων στην Ιαλυσό, Ενοικίαση Αυτοκινήτων στο Φαλλιράκι, Ενοικίαση Αυτοκινήτων στην Ιξιά