Αποδράστε στην όμορφη Ρόδο και εξερευνήστε τα μέρη όπου γιορτάζουν οι ντόπιοι την ημέρα της Πρωτομαγιάς. Ξεκινήστε τη διαδρομή προς το λόφο της Φιλερήμου. Ο λόφος κατακλύζεται από ντόπιους όπου μαζεύονται για να ψήσουν στην ύπαιθρο, διασκεδάζουν, χορεύουν και μαζεύουν λουλουδια για το στεφάνι της πρωτομαγιάς. Επισκεφτείτε την εκκλησία, το κάστρο, περάστε μέσα από τον «δρόμο των παθών» για να φτάσετε στον Σταυρό και να θαυμάσετε την θέα των γύρω χωριών.

Ένα άλλο μέρος ιδανικό για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς ειναι το Φουντουκλί. Η διαδρομή είναι πανέμορφη, μέσα στην καταπράσινη φύση. Θαυμάστε την θέα από ψηλά, κάντε μία στάση στο παλαιό σανατόριο στην Ελεούσα για να φτάσετε μετά στο Φουντουκλί. Στην Ελεούσα θα δείτε και την μεγάλη υδατοδεξαμενή όπου βρίσκονται τα γκιζάνια, ένα είδος ψαριού που βρίσκεται μόνο στην Ρόδο. Αμέσως μετά βρίσκεται ένα εκκλησάκι του 15ου αιώνα. Εκεί υπάρχει ένας χώρος ιδανικά διαμορφωμένος για πικ νικ.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο είναι ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να απολαύσεις τις ομορφιές του νησιού. Ενοικίασε το αυτοκίνητο σου τώρα εύκολα στο http://access-international.gr/el/

Η Ρόδος αποτελεί έναν ευχάριστο χώρο που είναι άδικα να συνδέεται με τον τουρισμό πακέτου των μεθυσμένων Ευρωπαίων τουριστών. Όπως και οπουδήποτε οι εν λόγω περιοχές της Ρόδου αποφεύγονται εύκολα και δεν είναι ανάγκη να σας χαλάσουν την γοητεία του υπόλοιπου νησιού. Η ευρείς δεντρόφυτοι δρόμοι της νέας πόλης της Ρόδου, σε ενδιαφέροντα αντιπαράθεση με τα τείχη της μεσαιωνικής πόλης. Η καλύτερη στιγμή για να εξερευνήσετε την παλιά μεσαιωνική πόλη είναι πολύ νωρίς το πρωί πριν ανοίξουν τα αναρίθμητα τουριστικά μαγαζιά με είδη δώρων που συνωστίζουν πολλούς επισκέπτες.

Περπατήστε στους λιθόστρωτους δρόμους της και νοιώστε την εμπειρία της ηρεμίας της αρχαιότητας αυτήν την ώρα.

Από τις 8.30 π.μ. θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν καφενεία και καφετέριες ανοιχτές, όπου μπορείτε να καθίσετε και να φάτε ένα χαλαρό πρωινό, απολαμβάνοντας τον πρωινό ήλιο σε ένα ειρηνικό περιβάλλον.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενοικιάστε το αυτοκίνητό σας από την Access International!