Πόλη της Ρόδου Ενοικίαση Αυτοκινήτων

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΡΟΔΟΣ

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πόλη Ρόδος

Ρόδος. Η πόλη της Ρόδου βρίσκεται σε απόσταση 14 χμ από το αεροδρόμιο. Η Ρόδος σήμερα είναι μια μοντέρνα πόλη, με τεράστιο ιστορικό πλούτο που πρέπει οπωσδήποτε να εξερευνήσετε. Η Ρόδος αποτελείτε από δύο τμήματα, την παλιά πόλη και την νέα πόλη.

Η Παλιά πόλη της Ρόδου έχει επτά πύλες. Το πιο σημαντικό μνημείο της είναι το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου (Καστέλλο).

Στην Πλατεία Σύμης βρίσκονται τα ερείπια του Τέμπλου της Αφροδίτης και επίσης θα βρείτε την Δημοτική Πινακοθήκη. Λίγο παρακάτω βρίσκεται το Μουσείο Διακοσμητικών Τεχνών.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου φιλοξενείται στο Μεσαιωνικό κτίριο του Νοσοκομείου των Ιπποτών.

Το πιο όμορφο τμήμα της Παλιάς Πόλης είναι η Οδός των Ιπποτών, το μεσαιωνικό μεγαλείο της οποίας έχει συντηρηθεί και επιζήσει στο πέρασμα των αιώνων.

Στο τέλος της Οδού Ιπποτών θα βρείτε το μεγαλοπρεπές «Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου» οπού κυριαρχεί σε όλη την Παλιά Πόλη.

Νοτιότερα από το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου θα φθάσετε στο Τζαμί του Σουλεϊμάν και τα δημόσια λουτρά. Στην οδό Ορφέως θα βρείτε τον ξακουστό Πύργο του Ρολογιού, από την κορυφή του οποίου μπορείτε να θαυμάσετε τη θέα της Παλιάς Πόλης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορές και διαθεσιμότητα οχημάτων για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο.

Οι καλύτερες παραλίες βρίσκονται στην ανατολική ακτή. Δεν έχει πολύ αέρα και οι περισσότερες παραλίες είναι κατάλληλες για οικογένειες με παιδιά. Οι φίλοι του σερφ και της ιστιοσανίδας προτιμούν το Πρασονήσι στον Νότο. Στο Λαδικό υπάρχει ένας μικρός κόλπος με το απίστευτο όνομα Άντονι Κουήν που είναι πολύ ωραίος. Αυτό είναι το μέρος όπου γυριστηκε η ταινια τα κανόνια του Ναβαρονε (η ταινια είναι βασισμένη στη μάχη της Λέρου). Υπάρχουν επίσης πολλές παραλίες στην Αφάντου, στα Κρητικά, στα Τριάντα καθώς και στην βόρεια (παραλία της Έλλης) και βορειοδυτική πλευρά της πόλης της Ρόδου.

Στη Ρόδο θα βρείτε πολυάριθμα μπαρ, παμπ, ντίσκο και κλαμπ καθώς και πίστες με ζωντανή μουσική. Υπάρχει κάτι για κάθε γούστο, τόσο για ξένη όσο και για ελληνική μουσική. το πάρτι συνεχίζεται στην πόλη της Ρόδου, κυρίως στη νέα πόλη και στη Λίνδο, αλλά υπάρχουν και πολλά όμορφα μέρη για ήρεμη διασκέδαση σε άλλες περιοχές.

Η τοπική σπεσιαλιτέ είναι τυρί ψημένο με κόκκινο κρασί που ονομάζεται Κόκκινοτυρί, τα πιτταρίδια ένα είδος λαζάνια η μυτζιθροτυρόπιτα που λέγεται κατιμέρια, τα εφτάζυμα και τα βάρβαρα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από
ταβέρνες και εστιατόρια, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε ελληνική, καθώς και διεθνή κουζίνα.Στο λιμάνι και στην πόλη θα βρείτε πολλά σουβλατζίδικα και φαστφουντάδικα. Τα περισσότερα φαγάδικα είναι στην πόλη της Κω, αλλά επίσης θα βρείτε πολλά ταβερνάκια στα χωριά, καθώς και σε διάφορες παραλίες. Οι Κώτικες ντομάτες είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα και είναι μικρές σε ωοειδές σχήμα , επίσης τα καρπούζια της Κω είναι γλυκά και ζουμερά.

Access International – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Ρόδο, το όνομα που μπορείτε να εμπιστεύεστε!

Ενοικίαση Αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο της Ρόδου, Ενοικίαση Αυτοκινήτων στη Ρόδο, Ενοικίαση Αυτοκινήτων στο Λιμάνι της Ρόδου, Ενοικίαση Αυτοκινήτων στην Ιαλυσό, Ενοικίαση Αυτοκινήτων στο Φαλλιράκι, Ενοικίαση Αυτοκινήτων στην Ιξιά