Όροι Ενοικίασης

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ: Το ελάχιστο 23 ετών.
 2. ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Ο οδηγός πρέπει να διαθέτει άδεια οδήγησης και να έχει εκδοθεί πριν από δύο χρόνια τουλάχιστον.
 3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Οι ενοικιαστές των αυτοκινήτων της Access International είναι ασφαλισμένοι έναντι πυρκαγιάς και τρίτων για θάνατο και σωματικές βλάβες καθώς και υλικές ζημιές του μισθωμένου αυτοκινήτου από την Access International.
 4. ΠΑΡΑΛΑΒΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Προσφέρεται δωρεάν σε αεροδρόμιο, λιμάνι, στο γραφείο μας καθώς και σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές: Ρόδο, Κρητικά, Ιξιά, Ιαλυσό/Τριάντα, Κρεμαστή, Παραδείσι, Παστίδα, Θολός/ Θεολόγος, Μαριτσά, Καλλιθέα, Κοσκινού, Φαληράκι, Φάνες. Η παραλαβή/ επιστροφή γίνεται εντός ωρών λειτουργίας του γραφείου μας (07:00πμ- 22:30μμ).
 5. ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ: Μία ημέρα.
 6. ΚΑΛΥΨΗ ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΣΩΝ (CDW): Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται από την πληρωμή των μη ασφαλισμένων ποσών με εξαίρεση των πρώτων 290 €.
 7. ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΟΠΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ACCESS INTERNATIONAL (TPC): Παρέχεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.
 8. Ρ.Α.Ι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παρέχεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.
 9. ΚΑΥΣΙΜΑ: Πληρώνονται από τον ενοικιαστή.
 10. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Τα παιδικά καθίσματα παρέχονται δωρεάν και GPS 6 € ημερησίως.
 11. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΟΣ: Παρέχεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση
 12. ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Ολα τα πρόστιμα και συνέπειες από τροχαίες παραβάσεις βαρύνουν τον ενοικιαστή.
 13. ΤΡΟΠΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Η κράτηση μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή paypal. Κράτηση μπορεί να γίνει επίσης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία μας ή μέσω e-mail. Προκαταβολή μπορεί να δωθεί και μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
 14. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Σε περίπτωση που γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας η Access International δέχεται τις παρακάτω πιστωτικές κάρτες: Visa, MasterCard. Η χρήση χρεωστικής είναι δεκτή στις περισσότερες περιπτώσεις.Σε περίπτωση πληρωμής με μετρητά, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει απ’τον οδηγό την καταβολή εγγύησης, η οποία θα επιστρέφεται κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου εφόσον τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες. Η εταιρεία access international δεν δεσμεύει κάποιο ποσό στην πιστωτική σας κάρτα.
 15. ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ: Δεν καλύπτονται απο την ασφάλεια.
 16. ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ: Επιτρέπεται μόνο στις ζώνες στάθμευσης.
 17. ΦΟΡΟΙ: Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 18. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ: Ελάχιστος χρόνος ενοικίασης 1 ημέρα. Μετά τη λήξη ο οδηγός επιβαρύνεται με το κόστος μία ακόμη ημέρας.
 19. ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Γίνεται δεκτή μέχρι και δύο ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης. Σε περίπτωση που δεν έρθετε να παραλάβετε το αυτοκίνητο η χρέωση θα γίνεται κανονικά.
 20. Απαγορεύεται η οδήγηση εις δρόμους μη κεκαλυμμένους δι’ ασφαλτοστρώματος. Ο ενοικιαστής γνωρίζει ότι οι ζημιές στο εσωτερικό καθώς και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από την ασφάλεια.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.