Όροι Ενοικίασης

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ: Το ελάχιστο 23 ετών.
 2. ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Ο οδηγός πρέπει να διαθέτει άδεια οδήγησης και να έχει εκδοθεί πριν από δύο χρόνια τουλάχιστον.
 3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Οι ενοικιαστές των αυτοκινήτων της Access International είναι ασφαλισμένοι έναντι πυρκαγιάς και τρίτων για θάνατο και σωματικές βλάβες καθώς και υλικές ζημιές του μισθωμένου αυτοκινήτου από την Access International.
 4. ΠΑΡΑΛΑΒΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Προσφέρεται δωρεάν σε αεροδρόμιο, λιμάνι, στο γραφείο μας καθώς και σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές: Ρόδο, Κρητικά, Ιξιά, Ιαλυσό/Τριάντα, Κρεμαστή, Παραδείσι, Παστίδα, Θολός/ Θεολόγος, Μαριτσά, Καλλιθέα, Κοσκινού, Φαληράκι, Φάνες. Η παραλαβή/ επιστροφή γίνεται εντός ωρών λειτουργίας του γραφείου μας (07:00πμ- 22:30μμ).
 5. ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ: Μία ημέρα.
 6. ΚΑΛΥΨΗ ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΣΩΝ (CDW): Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται από την πληρωμή των μη ασφαλισμένων ποσών με εξαίρεση των πρώτων 290 €.
 7. ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΟΠΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ACCESS INTERNATIONAL (TPC): Παρέχεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.
 8. Ρ.Α.Ι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παρέχεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.
 9. ΚΑΥΣΙΜΑ: Πληρώνονται από τον ενοικιαστή.
 10. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Τα παιδικά καθίσματα παρέχονται δωρεάν και GPS 5 € ημερησίως.
 11. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΟΣ: Παρέχεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση
 12. ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Ολα τα πρόστιμα και συνέπειες από τροχαίες παραβάσεις βαρύνουν τον ενοικιαστή.
 13. ΤΡΟΠΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Η κράτηση μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή paypal. Κράτηση μπορεί να γίνει επίσης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία μας ή μέσω e-mail. Προκαταβολή μπορεί να δωθεί και μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
 14. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Σε περίπτωση που γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας η Access International δέχεται τις παρακάτω πιστωτικές κάρτες: Visa, MasterCard. Η χρήση χρεωστικής είναι δεκτή στις περισσότερες περιπτώσεις.Σε περίπτωση πληρωμής με μετρητά, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει απ’τον οδηγό την καταβολή εγγύησης, η οποία θα επιστρέφεται κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου εφόσον τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες. Η εταιρεία access international δεν δεσμεύει κάποιο ποσό στην πιστωτική σας κάρτα.
 15. ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ: Δεν καλύπτονται απο την ασφάλεια.
 16. ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ: Επιτρέπεται μόνο στις ζώνες στάθμευσης.
 17. ΦΟΡΟΙ: Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 18. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ: Ελάχιστος χρόνος ενοικίασης 1 ημέρα. Μετά τη λήξη ο οδηγός επιβαρύνεται με το κόστος μία ακόμη ημέρας.
 19. ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Γίνεται δεκτή μέχρι και δύο ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης. Σε περίπτωση που δεν έρθετε να παραλάβετε το αυτοκίνητο η χρέωση θα γίνεται κανονικά.
 20. Απαγορεύεται η οδήγηση εις δρόμους μη κεκαλυμμένους δι’ ασφαλτοστρώματος. Ο ενοικιαστής γνωρίζει ότι οι ζημιές στο εσωτερικό καθώς και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από την ασφάλεια.
 21. Παρακαλούμε πολύ για κρατήσεις που αφορούν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο τις ώρες 12:00- 17:30  να επικοινωνήσετε με την εταιρεία πριν προβείτε στην κράτηση του αυτοκινήτου.
 22. Η εταιρεία μπορεί να επιστρέψει την προκαταβολή σε περίπτωση κωλύματος.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.